• Miksi CasualDating?

  Toisin kuin muilta deittialustoilta meiltä löydät sopivaa seuraa lukuisten jäseniemme joukosta. Naiset etsivät täältä suhteita, ystävyyttä sekä pitkäaikaista parisuhdetta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja vilkaise ympärillesi - ilman sitoumuksia!

 • Etsintä on ohi - LÖYDÄ täältä sopivaa seuraa

  Koska kaikki täällä ovat samanhenkisiä ja haluavat samaa asiaa, löydät taatusti haluamasi kumppanin. Kaikki etsivät jotakuta ja ovat avoimia kaikelle uudelle. Voit chattailla niin monen naisen kanssa kuin haluat ennen treffejä. Chattailemalla voitte tutustua toisiinne hieman paremmin, löytää yhteisiä asioita sekä vaihtaa kuvia. Kukaan ei halua tuhlata aikaa treffeihin ilman yhteisiä päämääriä ja kemiaa. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja selaile tuhansia profiileja ilman sitoumuksia

 • Deittivinkkejä miehille

  Tiedätkö millaisen kumppanin haluat? Tulisiko hänen olla läheltä, mieluiten samalta paikkakunnalta? Vai haluaisitko mieluummin jonkinlaisen kaukosuhteen, missä teidän ei tarvitsisi nähdä turhan usein, ja voisit käytännössä jatkaa entistä elämääsi? Haluaisitko naisen olevan ikäisesi vai onko sinulle tärkeää, että nainen on nuorempi? Kumpi on sinulle tärkeämpää, seksikäs ulkonäkö vai luonne? Kannatatko perinteisiä arvoja, vai tasa-arvoista suhdetta miehen ja naisen välillä? Miten tärkeää seksi on sinulle ja pidätkö enemmän alistuvista vai dominoivista naisista? Mitä paremmin tiedät mitä etsit, sitä helpompaa on löytää hänet sivuiltamme.

 • Deittivinkkejä naisille

  Tiedätkö, millainen prinssisi tulisi olla? Etsitkö elättäjää vai suhdetta, jossa molemmat ansaitsevat? Haluaisitko tulevan kumppanisi olevan enemmän työorientoitunut vai viettävän kanssasi paljon aikaa ja harrastavan yhdessä? Teetkö aloitteen nopeasti, erityisesti kun tapaatte ensimmäisen kerran, vai tulisiko miehen ottaa ensimmäinen askel? Mieluummin herrasmies vai hurjapää? Käytä chattia mielesi mukaan ja löydä se kumppani, jonka haluat.

CasualDating DE CasualDating AT CasualDating CH CasualDating FR CasualDating ES CasualDating NL CasualDating FI CasualDating PL CasualDating PTCasualDating BRCasualDating NO CasualDating SE CasualDating DK CasualDating US CasualDating UK CasualDating CA CasualDating AU CasualDating NZ