• Hvorfor CasualDating?

  I modsætning til andre datingplatforme har vi virkeligt så mange medlemmer, der leder efter et match, at du helt sikkert vil finde dit match. Kvinderne her leder efter forhold, venskaber "med mere" eller langvarige forhold. Tilmeld dig gratis og kig dig omkring - der er ingen bånd der binder dig!

 • Søgningen er i gang - FIND dit match her

  Fordi alle her er ligesindede og vil det samme, vil du helt sikkert finde den partner, du leder efter på CasualDating. Der er flere singler end nogensinde før. Og alle er virkeligt på udkig efter andre og er åbne for at prøve noget nyt. Du kan chatte detaljeret med så mange kvinder, som du vil, inden en personlig date. Mens I chatter kan I lære hinanden at kende lidt bedre, finde fælles interesser og også udveksle billeder. Fordi ingen ønsker at spilde tid på personlige dates, hvor forhåbningerne og kemien ikke passer sammen. Tilmeld dig gratis nu og kig tusinder af profiler igennem uden nogen forpligtelser.

 • Datingtips til mænd

  Ved du, hvilken partner du ønsker? Vil du have, at hun skal være i nærheden, helst fra den samme by? Eller foretrækker du et slags langdistanceforhold - hvor I ikke "skal" se hinanden "for ofte", så du dybest set kan fortsætte dit tidligere liv? Ønsker du at finde en kvinde på samme alder, eller er det vigtigt for dig, at kvinden er yngre end dig? Hvad er mere vigtigt for dig, en kvindes gode og sexede udseende eller hendes karakter? Er du tilhænger af den klassiske definition af rollerne mellem mand og kvinde, eller foretrækker du en partner i øjenhøjde, og er du ven af ligestilling? Hvor vigtig er sex for dig, og foretrækker du underdanige eller dominerende kvinder? Jo bedre du selv ved, hvordan din fremtidige partner skal være, desto lettere vil det være at finde hende på CasualDating.

 • Datingtips til kvinder

  Er du klar over, hvordan din ridder på den hvide hest skal være? Leder du efter en forsørger eller en person, der arbejder på lige fod med dig? Vil du have, at din fremtidige partner skal være mere karriereorienteret, eller at han skal tilbringe en masse fritid med dig, så I kan forfølge fælles hobbyer på et mere dybdegående niveau? Er du den, der tager initiativet hurtigt, især når I lærer hinanden at kende for første gang, eller skal manden tage det første skridt? En pligtopfyldende gentleman eller en vovehals? Brug vores chat i udstrakt grad og find nøjagtigt den partner, du ønsker.

CasualDating DE CasualDating AT CasualDating CH CasualDating FR CasualDating ES CasualDating NL CasualDating FI CasualDating PL CasualDating PTCasualDating BRCasualDating NO CasualDating SE CasualDating DK CasualDating US CasualDating UK CasualDating CA CasualDating AU CasualDating NZ